Ballina Shëndeti Çaji që rregullon sheqerin në gjak dhe është zgjidhje për diabetikët

Çaji që rregullon sheqerin në gjak dhe është zgjidhje për diabetikët

Nëse diagnoza juaj është diabeti, atëherë mjekësia e zakonshme ju trajton sikur të keni një sëmundje të pashërueshme nga e cila nuk ka shpëtim.

Kjo qasje është e gabuar. Diabeti zhvillohet si rezultat i mënyrës së jetesës dhe faktorëve të mjedisit. Natyra gjithashtu mund ta mbajë diabetin nën kontroll. Një mënyrë e shkëlqyer për ta bërë këtë është me çajin e borzilokut.

Ja si ta bëni këtë:
Vendosni 3 lugë borziloku në një litër ujë të nxehtë. Të freskëta ose të thata. Le të valoj për rreth 5 minuta.
Vendoseni në një gotë. Mund ta pini atë të ngrohtë, por është më mirë ta pini me pak akull.