Ballina Shëndeti Ja ushqimet që ju ndihmojnë të përqendroheni në provime

Ja ushqimet që ju ndihmojnë të përqendroheni në provime

Shumica studentëve humbasin përqendrimin ndërsa janë para provimit.

Një rol të rëndësishëm në këtë luan ushqimi.

Për të rritur nivelin e përqendrimit nevojitet të konsumoni disa lloje ushqimesh.

Qumështi i bajameve. Proteinat që ai përmban ndihmojnë më shumë në përqendrim si dhe rrisin energjinë.

Lëngjet nga Boronica. Janë të pasura me antiokidantë që mbrojnë qelizat e trurit nga dëmtimet dhe me vitaminën C që ndihmon në kujtesë.

Pije nga çokollata e zezë. Çokollata e zezë ndihmon në rritjen e kujtesës, kohën e reagimet dhe aftësitë për zgjidhjen e problemeve./sn/

@tn.lajmelokale
@tetovanews