Ballina Shëndeti Kujdes, tharëset e flokëve mund t’ju rrezikojnë jetën (VIDEO)

Kujdes, tharëset e flokëve mund t’ju rrezikojnë jetën (VIDEO)

Njerëzit janë pothuajse të varur nga tharësja e flokëve. Pas të gjithave ju imagjinoni se nuk janë të gjitha tharëset e flokëve në thelb të njëjta?

Erika , ka blerë tharësen e saj për më pak se 30 dollarë, kështu që ajo ishte mjaft e habitur me një çmim kaq të volitshëm.Por kur erdhi koha për të tharë flokët, Erika u kthye në thëngjillin e saj të ri për t’u përshëndetur me një tronditje, tharësja shpërtheu në flakë, duke e ndjerë më shumë si një goditje e fortë.Ajo ka thënë se është ende e tronditur nga ky rast por që fatmirësisht pasojat e vetme të Erikës ishin një djegie e vogël e dorës dhe një erë e pakëndshme në banjon e saj-por përvoja ishte e tmerrshme.

Që atëherë, Amazon, ka hequr të gjitha tharëset e ‘OraCorp’ nga faqja e tyre. OraCorp ndërkohë ende nuk ka bërë ndonjë deklaratë lidhur me këtë rast./pe/

@tn.lajmelokale
@tetovanews