Ballina Argëtim Kuriozitete Ky është qeni antidrogë i italianëve, që u nxiu jetën trafikantëve shqiptarë

Ky është qeni antidrogë i italianëve, që u nxiu jetën trafikantëve shqiptarë

Ai është protagonisti i shumë operacioneve antidrogë dhe është i njohur për nuhatjen e tij të pagabueshme: Sky është një një qen policie që shërben në në kuesturën e Catania-s i specializuar për kërkimin e lëndëve narkotike.

Ditët e fundit ai kontribuoi në zbulimin e një shpërndarësi droge në Ragusa që e shpërndante atë në shkolla.

Një kuriozitet: qeni ka 300 milionë receptorë nuhatjeje, kurse njeriu vetëm 6 milionë. Qenin Sky e ka prezantuar vetë Policia Italiane.

@tn.lajmelokale
@tetovanews