Ballina Diaspora Mjekja shqiptare nga Zvicra e gatshme të kthehet në Maqedoni: Do punoja...

Mjekja shqiptare nga Zvicra e gatshme të kthehet në Maqedoni: Do punoja atje me gjithë dëshirë (VIDEO)

Mjekja nga Maqedonia, Arijana Xhambazi që punon në Spitalin e Bernit, Reparti i Mjekësisë Interne në drejtpërdrejtë nga Zvicra në emisionin Click Plus në televizionin 21 ka theksuar se dëshira e saj është të kthehet në vendlindje dhe të ndihmojë të sëmurët këtu në Maqedoni.

Në pyetjen e moderatorit se a do të kthehet në Maqedoni për të punuar si mjekje edhe përkundër pagës së vogël në krahasim me pagën që ajo po merr në Zvicër, Arijana Xhambazi është përgjigjush se gjithësesi kjo është dëshira ime të kthehem në vendlindje dhe të punoj në profesionin tim që t’ju ndihmojë qytetarëve të vendit tim, njofton TetovaSot.

@tn.lajmelokale
@tetovanews