Ballina Argëtim Kuriozitete Planeti Mars siç nuk e keni parë kurrë më parë (VIDEO)

Planeti Mars siç nuk e keni parë kurrë më parë (VIDEO)

Një panoramë e pabesueshme tregon se si është planeti Mars.

Ato janë sjellë në Tokë nga sonda ‘Curiosity’.

Kjo e fundit është ulur në Mars që në vitin 2012.

Sonda e NASA-s ka dërguar disa imazhe, por që të radhitura sjellin një pamje mahnitëse.

Ndryshe nga sa kishim menduar, planeti ka një nuancë blu dhe jo të kuqe.

A nuk ju duket se ngjan me planetin tonë?