Ballina Shëndeti Pse duhet të peshoheni çdo mëngjes?

Pse duhet të peshoheni çdo mëngjes?

Në qoftë se jeni në një dietë dhe po tentoni të humbisni peshë, është mirë ta dini se sa kilogramë po humbisni.

Përveç që jeni në dijeni me suksesin tuaj kjo gjë sjell edhe një të mirë tjetër.

Studime kanë treguar se personat që peshohen çdo ditë kanë më shumë gjasë për të pasur sukses.

Në fakt, sipas një studimi të realizuar në Amerikë në vitin 2015, personat që peshohen çdo ditë humbasin gjashtë kilogram më shumë brenda gjashte muajsh, krahasuar me ata që nuk e bëjnë një gjë të tillë.

Më së miri është që të peshoheni në mëngjes, para se të ushqeheni si dhe mos harroni që të keni veshur gjëra të ngjashme./kk/

@tn.lajmelokale
@tetovanews