Ballina Argëtim Jetë & Stil Studentë lexojeni me kujdes! Ja ushqimet që ju ndihmojnë kur keni provime

Studentë lexojeni me kujdes! Ja ushqimet që ju ndihmojnë kur keni provime

Shummica studentëve humbasin përqendrimin ndërsa janë para provimit. Një rol të rëndësishëm në këtë luan ushqimi.

Për të rritur nivelin e përqendrimit nevojitet të konsumoni disa lloje ushqimesh.

Qumështi i bajameve. Proteinat që ai përmban ndihmojnë më shumë në përqendrim si dhe rrisin energjinë.

Lëngjet nga Boronica. Janë të pasura me antiokidantë që mbrojnë qelizat e trurit nga dëmtimet dhe me vitaminën C që ndihmon në kujtesë.

Pije nga çokollata e zezë. Çokollata e zezë ndihmon në rritjen e kujtesës, kohën e reagimet dhe aftësitë për zgjidhjen e problemeve./sn/

@tn.lajmelokale
@tetovanews