Një femër 32-vjeçare ka rrëfyer për “The Sun” historinë e saj me burrin e saj 36-vjeçar. Ajo ka thënë se burri po e trajton shumë keq dhe se e ka dërguar atë dhe djalin e tyre në një fshat të largët,

Më poshtë mund të lexoni rrëfimin e saj të plotë:

Ndihem aq fajtore që e lashë bashkëshortin tim të më trajtonte dhe më rrahte kaq keq. Unë jam aq e pakënaqur, por nuk kam besim t’i them atij se si ndihem.

Ai është mbizotërues dhe nuk më lejon të flas me askënd. Ai më thotë çfarë duhet të vesh dhe se sa herë duhet të shkoj në supermarket. Nëse ai bën një punë të vogël në shtëpi, ai pret një medalje. Ai është 36 vjeçar, ndërsa unë jam 32 vjeçare.

Ai më dërgoi mua dhe djalin tonë katërvjeçar në një fshat të largët, ku nuk kam miq dhe djali im nuk ka askënd që të luajë.

Burri im punon jashtë vendit dhe kthehet çdo tre muaj për katër ditë.

Ai më thirr në Skype çdo herë që ai dëshiron dhe gjithmonë përfundon kur dëshiron.

Ai mban paratë e veta për veten dhe unë kam vetëm pagën time të vogël për të mbajtur veten dhe djalin tim. Unë shpresoj se ai do të lexojë kolonën tuaj dhe ta kuptojë këtë.

Përgjigja e psikologes:

Burri juaj është një dhunues abuziv. Nuk ka gjasa që ai të ndryshojë çfarëdo që unë them dhe kjo situatë po dëmton edhe djalin, edhe juve poashtu.

E-fletëpalosja “Partneri abuziv” do t’ju ndihmojë të përfundoni këtë marrëdhënie. Shkoni te miqtë e vjetër dhe jini e ndershme në lidhje me atë që po ndodh në mënyrë që ata të mund t’ju mbështesin.

@tn.lajmelokale
@tetovanews