Ballina Argëtim Vetëtima e kaltër: Ky është TAXI më i veçantë në botë (VIDEO)

Vetëtima e kaltër: Ky është TAXI më i veçantë në botë (VIDEO)

Për çdo adhurues të veturave, ky TAXI është një përvojë e jashtëzakonshme.

Evald Jåstad është një shofer taksie në Norvegji i cili ka një veturë jo të zakonshme për veturë taksie. Ai ka një veturë sportive Ford Focus RS e cila ka një motor 2.3 – litër i cili prodhon 350 kf, transmeton Express. Deri tani, me punën si taksi ai ka bërë afër 130,000 km.

Ai jeton në qytetin turistik Odda dhe klientët e tij e pëlqejnë jashtëzakonisht veturën e tij saqë e kanë emëruar atë si “Vetëtima e kaltër”.

@tn.lajmelokale
@tetovanews