Ballina Argëtim VIDEO: Gjyshja “çmendet” nga gëzimi kur i thonë se ka fituar lotarinë,...

VIDEO: Gjyshja “çmendet” nga gëzimi kur i thonë se ka fituar lotarinë, ja reagimi pasi mëson lojën e nipit

Niprit dhe mbesat shpesh herë zgjedhin të “luajnë” me gjyshërit duke i konsideruar ata si miqtë e tyre.

Më poshtë ju do të shihni momentin kur një gjyshe festoi me një biletë të rreme fitimin e 10.000 pound.

Ethel Nell Frazier fillon duke bërtitur nga gëzimi: “E dija këtë!” duke menduar se e fitoi.

Nipi i saj Christopher ka filmuar komplet situatën komike ku u gjen 76 vjeçarja.(TemA)