Ballina Teknologji Zbuloni 8 sekretet e Instagram, ja si të rrisni ndjekësit pa bërë...

Zbuloni 8 sekretet e Instagram, ja si të rrisni ndjekësit pa bërë reklamë

Rrjeti social, Instagram është bërë një ndër mënyrat më të preferuara të njerëzve për të fituar të ardhura.

Por nuk është e thjeshtë të kesh numër të lartë ndjekësish dhe pëlqimesh pasi ka një algoritëm të caktuar.

Ekzistojnë disa rregulla për të gjithë personat që po përpiqen të ndërtojnë një markë apo biznes që të kenë ndjekës, pa ndihmën e reklamave me pagesë.

1-Përdorni shumë hashtage, tre ose katër prej të cilave të jenë të njohura për publikun e gjerë ndërsa pjesa tjetër të përshtatet me atë që ju kërkoni të tregoni.

2-Mos i lini postimet pa përshkrim. Përdorni dicka që përfshin një fjali të njohur, një pyetje si dhe përdorni emoji.

3-Postoni cdo ditë. Ndjekësit tuaj kanë nevojë të shohin të reja, ndoshta dhe më tepër se një herë.

4-Bëni like që të merrni.

5-Komentoni për një folloë. Për të rritur ndjekësit, bëni komente tek audienca ku i nxitni për t’ju ndjekur.

6-Koha është flori. Postoni vetëm kur audienca juaj është aktive.

7-Follow për follow. Duhet të ndiqni vetëm njerëzit që ju ndjekin, hiqni personat joaktivë dhe mos ndiqni më shumë profile se sa ju ndjekin.

8-Jini origjinial. Profili juaj duhet të ketë një temë të caktuar, në mënyrë që njerëzit të kenë arsye për t’ju ndjekur.

@tn.lajmelokale
@tetovanews