Ballina Argëtim Jetë & Stil Alkool, kokainë, seks dhe…

Alkool, kokainë, seks dhe…

Aq të dehur sa nuk i mbajnë më këmbët… Kështu përfunduan disa të rinj në Sidnej të Australisë për festën e “Shën Patrikut”.

Kjo ditw është në fakt një festë e irlandezëve, por që festohet bë vende të ndryshme të botës.

Dita e “Shën Patrikut” njihet si një festë fetare e kulturore irlandeze, që kremtohet më 17 Mars, dita që është njohur si ndarja nga jeta e Shën Patrikut, shenjtorit më të famshëm në Irlandë.

Por australianët jo vetëm që ua kanë “vjedhur” këtë festë irlandezëve fanatik, por dhe e kanë përshtatur në formën e tyre…

Ata kanë festuar, kanë pirë, kanë vallzuar, janë argëtuar, kanë harbuar dhe… kanë shkuar deri në degjenerim. Këto foto flasin më mirë se çdo gjë për këtë./sn/

@tn.lajmelokale
@tetovanews