Ballina Argëtim Jetë & Stil Besoni ose jo, Bahar bëhet ushtarja më joshëse e ushtrisë turke

Besoni ose jo, Bahar bëhet ushtarja më joshëse e ushtrisë turke

Gaye Turgut përveç profesionalizimit në aktrim njihet edhe si një femër tejet joshëse.
Situatat politike në vend padyshim që i prekin edhe artistët të cilët edhe kanë ndikim në opinion, përcjell ORAvip.

Në Turqi nacionaliteti është i dukshëm tek popullata dhe për çdo ngjarje aktuale ata shprehin respektin dhe dashurinë që kanë për ushtrnë dhe flamurin e tyre.

Artikulli paraprakEmri sllav i Maqedonisë-tapi për pronësinë maqedonase
Artikulli tjetërHard-disqet e së ardhmes, prej ari: do t’i ruajnë të dhënat 6 shekuj