Ballina Aktualitet Lajme Biseda rasti me fermerë nga Saraji dhe shumë pamje nga tregu i...

Biseda rasti me fermerë nga Saraji dhe shumë pamje nga tregu i Tetovës (VIDEO)

Biseda rasti me fermerë nga Saraji dhe shumë pamje nga tregu i Tetovës:

Tregu u Tetovës:

Bisedë me fermerin 80-vjeçar Zendel Bajrami nga Banjica e Poshtme e Gostivarit
Bisedë rasti me fermerin Ismailaki Ramadani nga Çellopeku i Tetovës

Artikulli paraprakBisedë me fermerin Remzi Shabani nga Sllatina e Tetovës (VIDEO)
Artikulli tjetërQytetari denoncon: Ish-objekti i Komunës së Sarajit është shndërruar në vend për grumbullimin e mbeturinave (FOTO)