Ballina Aktualitet Lajme Bisedë me fermerin 80-vjeçar Zendel Bajrami nga Banjica e Poshtme e Gostivarit...

Bisedë me fermerin 80-vjeçar Zendel Bajrami nga Banjica e Poshtme e Gostivarit (VIDEO)

Bisedë me fermerin 80-vjeçar Zendel Bajrami nga Banjica e Poshtme e Gostivarit:

Artikulli paraprak“Almiri”, Klinika Universitare distancohet nga ekspertët (VIDEO)
Artikulli tjetërVarrezat e Tetovës po rrethohen me mur të bukur, ja kush është financuesi dhe kush punon (VIDEO)