Ballina Argëtim Kuriozitete Çdo foto e Princeshës Diana me Çarlin tregon të njëjtën gënjeshtër të...

Çdo foto e Princeshës Diana me Çarlin tregon të njëjtën gënjeshtër të madhe

Aleanca e Princeshës Diana dhe Princit Çarls është ende një nga më të diskutuarit në mbarë botën. Duket se ne dimë gjithçka për ta, sepse jeta e tyre u theksua nga masmedia në çdo hollësi.

Por shumica prej nesh nuk e vunë re gjënë më të dukshme.

Mund ta familjarizojmë veten me historinë e tyre duke kaluar nëpër fotot e tyre të shumta. Këto janë kryesisht fotografi “zyrtare”.

U vu në dukje qëllimisht nga fotografët se Çarles ishte kreu i familjes: ai shfaqet më i gjatë dhe të duket se është një mburojë dhe mbrojtës, pasi njeriu mashkulli supozohet të jetë kryesori i një lidhjeje.

Vetëm kohët e fundit gazetarët kureshtarë zbuluan se fotot nuk pasqyrojnë realitetin.

Në të vërtetë, Princi Charles dhe Princesha Diana ishin me të njëjtën gjatësi.

Diana është shfaqur gjithmonë duke qëndruar më poshtë ose ka kërkuar të vendosë një këmbë përpara dhe një gjatësi prej më shumë se 2 cm do të shkatërronte menjëherë pamjen harmonike të çiftit.

Në këtë mënyrë, dallimi u zvogëlua – të paktën në foto.

Shumë njerëz thonë se kjo është bërë posaçërisht për të vënë në dukje statusin e Çarles dhe rolin udhëheqës në familje./sn/

@tn.lajmelokale
@tetovanews