Ballina Aktualitet Lajme DO TË LËSHOHEN NË QARKULLIM MONEDHA TË LETRËS PREJ 10 DHE 50...

DO TË LËSHOHEN NË QARKULLIM MONEDHA TË LETRËS PREJ 10 DHE 50 DENARËVE

Sot Këshilli i Bankës Popullore i Republikës së Maqedonisë në seancë ka sjellë vendim që prej 15 majit të lëshojë në qarkullim kartëmonedhat prej 10 dhe 50 denarëve.

Nga BPRM-ja njoftojnë se në seancë gjithashtu u vendos që të largohen nga qarkullimi kartëmonedhat prej 10 dhe 50 denarëve që janë prodhur nga 8 shtatori i vitit 1996, ndërsa përdoren akoma.Por Këshilli i BPRM-së gjithashtu në seancën e sotme ka vendosur të lëshojë në qarkullim monedha prej 2 denarëve me shenjën “2018”, por në seancën e sotme të Këshillit të BPRM-së janë rishikuar edhe disa çështje tjera./tv21/

@tn.lajmelokale
@tetovanews