Ballina Argëtim Fatime Fetai flet për daljet në disko dhe kritikat ndaj saj (VIDEO)

Fatime Fetai flet për daljet në disko dhe kritikat ndaj saj (VIDEO)

Prokurorja Publike Speciale, Fatime Fetai në mbrëmjen gala të grave ku kanë rrëfyer përvojat e tyre dhe detaje nga përditshmëria ka shpjeguar një pjesë të komenteve për daljen e saj në disko, për të cilën gjë ka marrë kritika në rrjetet sociale.

Ajo me humor ka shpjeguar rastin, por duke e ndërlidhur dhe përshkruar si ngjarje penalo-juridike. Ajo tha se pasi që ka shkuar në disko, është shpallur e akuzuar nga gjyqi publik. Nga shumë prokurorë sipas rrëfimit të saj me ironi, kryesori ishte gazetari Branko Geroski. /A1oN

@tn.lajmelokale
@tetovanews