Ballina Aktualitet Lajme Gjuriq: Do të vazhdojmë të luftojmë që ta ruajmë Kosovën

Gjuriq: Do të vazhdojmë të luftojmë që ta ruajmë Kosovën

Drejtori i Zyrës për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq, ka thënë se Serbia do të vazhdojë të luftojë që ta ruajë Kosovën.

Pas kësaj ai ka thënë atë se Serbia është e interesuar për të ruajtur paqen dhe stabilitetin me çfarëdo çmimi ‘kur secili provon të provokojë dhe që nxit kaos’”, shkruan Tanjug.

“Edukimi më i mirë i Serbisë është reagimi më i mirë ndaj terrorit”, ka thënë ai.

Gjuriq aksionin e së hënës kur u arrestua në Kosovë e ka quajtur përdhunim barbarë “të terroristëve të maskuar të Kosovës, duke iu referuare kështu Policisë së Kosovës.

“Prishtina donte që shkaktonte frikë dhe panik në mesin e serbëve, derisa më shoqëroi mua”./pe/

@tn.lajmelokale
@tetovanews