Ballina Aktualitet Lajme Mitko Çavkov me uiski në dorë e feston lirimin nga burgu

Mitko Çavkov me uiski në dorë e feston lirimin nga burgu

Bashkëshortja e Mitko Çavkovit, Jasminka në FB publikoi dy fotografi me bashkëshortin e saj, i cili u lirua nga burgu në paraburgim shtëpiak. Më fotografi të dy shihen të buzëqeshur dhe të përqafuar, shkruan Ohridskaj. Çavkova ka shkruar shkurt “Домаа…!“. (Në shtëpiiii).

Ish ministri Çavkov dhe deputetët e VMRO-DPMNE-së dje u liruan nga burgu, kurse Gjykata Supreme u caktoi paraburgim shtëpiak, transmeton Gazeta Lajm.

Çavkov ka disa padi për keqpërdorim të pozitës zyrtare.

@tn.lajmelokale
@tetovanews