Ballina Shëndeti Mos e anashkaloni mëngjesin, ja këshilla e doktorëve

Mos e anashkaloni mëngjesin, ja këshilla e doktorëve

Mëngjesi është vakti më i rëndësishëm i ditës.

Por shpesh kur mëngjesi është dinamik, njerëzit e anashkalojnë ngrënien në atë kohë, pavarësisht se e dinë sa i rëndësishëm është.

Koha për dush dhe ajo për tu veshur, e merr hapësirën më të madhe të mëngjesit.

Por pak pasi të ikni nga shtëpia, stomaku juaj ka nevojë për të grimcuar diçka./sn/

@tn.lajmelokale
@tetovanews