Ballina Shëndeti Këshilla Nëse shihni një monedhë të vendosur në makinën tuaj, lajmëroni menjëherë policinë

Nëse shihni një monedhë të vendosur në makinën tuaj, lajmëroni menjëherë policinë

Nëse shihni një monedhë të ngjeshur si kjo në derën e makinës suaj, veproni menjëherë!Besoni apo jo, kjo është një mënyre shumë e thjeshtë që i ndihmon vjedhësit të vjedhin makinën.

Mund të duket e pabesueshme kur mendojmë për teknologjinë më të fundit; ne nuk mund të besojmë se një monedhë e thjeshtë mund ta bëjë një gjë të tillë.

Monedha vendoset në bllokadën në derën e pasagjerëve, e cila në një farë mënyre e bën të pamundur bllokimin qendror (mekanizmin mbyllës) dhe makina juaj do të lihet e hapur dhe një pre i lehtë për hajdutët.

Në të ardhmen, nëse shihni një monedhë të mbërthyer në derën e makinës suaj, mund të jeni i sigurt se disa vjedhës po përpiqen të vjedhin makinën tuaj ose diçka brenda saj.

Pra, kini kujdes!

@tn.lajmelokale
@tetovanews