Ballina Shëndeti Një filxhan kafe ju bën më të shëndetshëm dhe tërheqës!

Një filxhan kafe ju bën më të shëndetshëm dhe tërheqës!

Ju që dëshironi të keni një fizik tërheqës e fantastik, shkenca dëshmon edhe njëherë se konsumimi i kafesë është ideale për zgjidhjen e këtij problemi.

Sipas një hulumtimi të fundit në Illinois, theksohet se një filxhan kafe në ditë përveç benefiteve shëndetësore që sjell, ajo ndihmon në humbjen e peshës po ashtu, njofton Klan Kosova.

Shkencëtarët zbuluan se pirja e nxehtë mund të ketë efekt më të shpejtë pasi ata analizuan efektet e saj mbi 47 njerëz.

Kafeja ka efekt të tillë që mund t’i bëjë njerëzit më pak të uritur, duke përdorur të njëjtin sistem në trup për të humbur peshë.

@tn.lajmelokale
@tetovanews