Ballina Argëtim Nusja rreh me shpulla dasmorin (Video)

Nusja rreh me shpulla dasmorin (Video)

Një dasmor i papërmbajtshëm u filmua teksa e detyronte një nuse që të përkulej ndaj krushqve të saj përpara të ftuarve të tjerë.

Ky veprim nënshtrimi, që shihet shpesh në dasmat tradicionale kineze, është provë se nusja do të jetë e bindur dhe e dëgjuar ndaj bashkëshortit dhe familjes së tij.

Por e acaruar nga sjellja e dasmorit, nusja u ngrit në këmbë dhe e kapi me shpulla atë, sikurse shihet në videon që është bërë virale.

@tn.lajmelokale
@tetovanews