Ballina Aktualitet Lajme RRËSHQITJE TË DHEUT NË RRUGËN GOSTIVAR-KËRÇOVË

RRËSHQITJE TË DHEUT NË RRUGËN GOSTIVAR-KËRÇOVË

Në rrugën magjistrale Gostivar-Kërçovë në kalimin malor në Strazhë, tek fshati Tajmishtë ka rrëshqitje të dheut dhe komunikacioni po zhvillohet me pengesa.

Gjithashtu nga Rrugët e Maqedonisë informojnë se po punojnë që sa më shpejtë të normalizohet komunikacioni./tv21/

@tn.lajmelokale
@tetovanews