Ballina Argëtim Kuriozitete SKANDALOZE / Përmbaruesi për 1 denarë borxh, i merr 12 mijë denarë

SKANDALOZE / Përmbaruesi për 1 denarë borxh, i merr 12 mijë denarë

Përmbaruesit, ndryshe në popull njihen si “Izvershitella”, janë njerëzit që ju thithin gjakun më së shumti qytetarëve në Maqedoni dhe që ua zbarzin xhepat edhe nëse të zbarzur i kanë.

Në rrjetet sociale, një qyetarë ka treguar se si për 1 denarë që i ka pasur borxh që nga viti 2016 “Izvershitelli” i merr 12, 439 denarë.

“A ka ligj, apo institucion në këtë shtet, që e ndalon këta izvershitella që e mbytën popullin?, Mafia më e madhe janë Izvershitellat. Ja për 1 denarë në faturën e vitit 2016 sa i ka ardhur babait tim të paguaj kamatë tek izvershitelli. E përësëris për 1 denarë borxh, ka ardhur të paguaj 12, 439 denarë. Alo a jeni normal, a ka fund kjo. Zoti ju dënoft” thotë qytetari i revotluar./zhurnal/

@tn.lajmelokale
@tetovanews