Ballina Aktualitet Lajme Dalin pamjet/Ky është personi që iu ndalua hyrja në kongresin e Aleancës...

Dalin pamjet/Ky është personi që iu ndalua hyrja në kongresin e Aleancës për Shqiptarët (VIDEO)

Kongresi i Aleancës për Shqiptarët u mbajt më 11 mars 2018.
Një person ka tentuar të futet brenda ambienteve ku ka qenë duke zhvilluar punimet kongresi, po nuk ia ka arritur qëllimit.

– “Nuk ka ngjarje politike, sportive, kulturore, fetare, mortore etj. ku nuk kam qenë dhe nuk jam futur, po në kongresin e ASH-së nuk pata sukses”, thotë për Tetova News Zudi Jonuzi, personi që u pengua të ndjek nga afër punimet e kongresit të ASH-së.

Dalja e Ziadin Selës nga Kongresi i ASH

Dalja e delegatëve nga Kongresi i Aleancës për Shqiptarët

@tn.lajmelokale
@tetovanews