Ballina Aktualitet Lajme GJOSHEVSKI DHE POPOVSKI DALIN NGA PARABURGIMI, TË AKUZUAR PËR NGJARJET E 27...

GJOSHEVSKI DHE POPOVSKI DALIN NGA PARABURGIMI, TË AKUZUAR PËR NGJARJET E 27 PRRILIT NË PARLAMENT

Ish shefi i sigurimit të kryetarit të Parlamenti, Goran Gjoshevski dhe ish kryeshefit në MPB, Oliver Popovski të cilët janë të akuzuar për ngjarjet e dhunshme të 27 prillit në Parlamentin e Maqedonisë, ju hiqet masa e paraburgimit sepse është dorëzuar garancion.

Nga Gjykata Themelore Shkupi 1 sot njoftuan se Këshilli Penal e ka pranuar propozimin e mbrojtjes që të ju hiqet masa e paraburgimit me garancion.

Të akuzuarve, masa e paraburgimit ju ndërrohet me masën burg shtëpiak.