Ballina Aktualitet Ekonomi HANEDA: MAQEDONIA DHE JAPONIA KANË MUNDËSI TË RRISIN BASHKËPUNIMIN

HANEDA: MAQEDONIA DHE JAPONIA KANË MUNDËSI TË RRISIN BASHKËPUNIMIN

Ambasadorja e Japonisë në Maqedoni, Keiko Haneda, në një intervistë për median vendore AIM, ka thënë se ndërmjet Maqedonisë dhe Japonisë çdo herë ka pasur kontakte të mira dhe duhet që të përforcohen, për mobilizim ndërmes njerëzve nga të dyja vendet.

“Bashkëpunimi mund të intensifikohet në secilën pikë.Nuk ka shumë turistë nga Japonia të cilët vijnë në Maqedoni, ndërsa kjo është njëra nga punët e së ardhmes që të rritet numridhe shpresoj se do të kemi sukses në këtë.

Duhet të shihet kultura e Maqedonisë, rajonet e rrushit dhe verës dhe shumë gjëra tjera dhe lexova që janë ruajtur mbetje fosile të elefantit, që ka jetuar rreth 8 milionë vjet”, ka thënë Haneda.

Artikulli paraprakDua Lipa feston: 2 milionë albume të shitura
Artikulli tjetërMË PAK PASAPORTA ZVICERANE PËR TË HUAJT