Ballina Argëtim Kali vrapon i shqetësuar në rrugën kryesore të Shkupit (VIDEO)

Kali vrapon i shqetësuar në rrugën kryesore të Shkupit (VIDEO)

Një kalë është parë dhe filmuar duke vrapuar me revan dhe i shqetësuar në bulevardin “Aradhat partizane” të Shkupit.

Videot kanë përfunduar në rrjetin social. Njerëzit i janë lajmëruar edhe policisë…Pas gjithë kësaj vëmendjeje mediatike, pronari do ta ketë më lehtë që ta gjejë./tn

@tn.lajmelokale
@tetovanews