Ballina Aktualitet Lajme Largimi i diplomatëve rusë, SHBA-falënderon Maqedoninë

Largimi i diplomatëve rusë, SHBA-falënderon Maqedoninë

Departamenti Amerikan i Shtetit (DASH) ka shprehur falënderime për Maqedoninë, për përfshirjen e saj në veprimin e përbashkët të shumë shtetve, për largimin e diplomatëve rus, në mbështetje të Britanisë së Madhe.

Kjo valë largimesh erdhi pas helmimit të një spiuni të dyfishtë në Britani të Madhe.

Një zyrtar i lartë i DASH-së ka folur me korrespondentin e agjencisë AIM dhe ka bërë të ditur se SHBA-të e kanë vlerësuar lartë solidaritetin e Maqedonisë në këtë aksion të përbashkët amerikano-evropian.

Ky zyrtar ka sqaruar se mirënjohje për Maqedoninë kanë treguar në shumë raste të takimeve të larta me aleatët e NATO-së.

@tn.lajmelokale
@tetovanews