Ballina Aktualitet Lajme Lëvizja BESA zgjodhi nënkryetarët dhe sekretarin

Lëvizja BESA zgjodhi nënkryetarët dhe sekretarin

Kryesia Qendrore e Lëvizjes Besa sot mbajti mbledhjen e saj të parë .

Në këtë mbledhje për nënkryetarë të partisë janë zgjedhur Fadil Zendeli, Kastriot Rexhepi dhe Abdush Demiri ndërsa për sekretar gjeneral u emërua Arjanit Hoxha. Poashtu u vendos që në një nga mbledhjet e ardhëshme të zgjidhet edhe nënkryetari katërt, post i cili do i takojë përfaqësueses të Forumit të Gruas.

Në mbledhjen e njejtë u bë edhe zgjedhja e udhëheqësve të sekretariateve që funksionojnë në kuadër të Kryesisë Qendrore dhe atë si vijon:

Enver Salihi – udhëheqës i Sekretariatit të Departamenteve

Binas Pajaziti – udhëheqës i Sekretariatit të Politikave Strategjike

Arafat Shabani – udhëheqës i Sekretariatit të burimeve njerëzore dhe lobimit

Sedat Sulejmani – udhëheqës i Sekretariatit Organizativ Në po të njejtën mbledhje u zgjodh edhe zëdhënësja e partisë e cila do jetë anëtarja e Kryesisë Qendrore, Arta Sadiku – Akteshi.

Zyra për informim e Lëvizjes Besa
Shkup Kabineti i Kryetarit Bilall Kasami

06.04.2018

@tn.lajmelokale
@tetovanews