Ballina Aktualitet Kultura MINISTRIA E KULTURËS I TËRHEQ 10 PROJEKTET NGA PROGRAMI VJETOR

MINISTRIA E KULTURËS I TËRHEQ 10 PROJEKTET NGA PROGRAMI VJETOR

Dhjetë projekte nga Programa e sivjetme e Ministrisë së Kulturës me vlerë prej 8 milion dhe 500 mijë denarë janë tërhequr pas revizionit të kryer nga ana e Komisionit të Ministrisë së Kulturës, ka informuar ministri i Kulturës, Robert Allagjozov gjatë vizitës së tij në burgun e Shutkës.

“Në këtë moment komisionet po i shqyrtojnë dhe vendosin në lidhje me ankesat. Mënyra me të cilën do të mund ti përgjigjemi kërkesave do të varet nga mjetet që i kemi në dispozicion”, sqaroi ministri i Allagjozovski në pyetjen e gazetarëve për projektet e kontestuara në opinion nga Programa e Ministrisë së Kulturës për vitin 2018, për të cilat kërkooheshte revizion.

Lidhur me paralajmrimin e kryetarit të Komunës Qendër, Sasha Bogdanoviq për largimin e katër përmendoreve, ministri Allagjozovski tha se ajo është punë e komunës dhe se bëhet fjalë për përmendore të projektit “Shkupi 2014”, raporton Zhurnal.mk

Artikulli paraprakStefanoviq: Nuk do ta njohim Kosovën, nuk ka sanksione kundër Rusisë
Artikulli tjetërZEQIRI: TOSHTA E KAPI SELËN PËR DORE DHE E HODHI TEK TURMA