Ballina Aktualitet Lajme Një banor nga Gostivari gjen një shumë të caktuar parashë, e kërkon...

Një banor nga Gostivari gjen një shumë të caktuar parashë, e kërkon pronarin që t’ia kthejë

Një banor nga Gostivari ka gjetur një sasi të caktuar të mjeteve financiare. Personi në fjalë ka njoftuar se paratë i ka gjetur tek parku i madh i qytetit, konkretisht në pjesën ku dilet drejtë Spitalit të Gostivarit.

Me shumën e parave nuk ka as kuletë dhe as ndonjë dokumentacion me anë të të cilit do të binim në gjurmët e personit që I ka humbur të njejtat

Personi që ka humbur paratë mund të paraqitet në numrin 071 973 252 me qëllim që të njejtat ti kthehen./tv2/

@tn.lajmelokale
@tetovanews