Ballina Bota Një stuhi e madhe godet Gjermaninë, Francën e Belgjikën

Një stuhi e madhe godet Gjermaninë, Francën e Belgjikën

Një stuhi e madhe goditi Gjermaninë, Francën, Belgjikën, Luksemburgun, duke lënë familjet dhe rrugët e përmbytura, dhe tani është duke lëvizur drejt Danimarkës

Zjarrfikësit kanë nxjerrë ujin nga bodrumet, dhe po pastrojnë rrugët dhe tunelet e përmbytura, pasi stuhia goditi pjesë të Gjermanisë Perëndimore./sn/

@tetovanews