Ballina Aktualitet Lajme PËRFUNDON SAMITI DIGJITAL NË SHKUP

PËRFUNDON SAMITI DIGJITAL NË SHKUP

Përfundon Samiti Digjital që u mbajt në Shkup, ku ishin të ftuar përfaqësues të shteteve të Ballkanit Perëndimor.

Në punimet e Samitit u hap edhe Digital Expo 2018, si mundësi për kompanitë vendore, rajonale dhe ndërkombëtare, por edhe për smart up firmat lokale, që të prezantohen para publikut dhe për t’i prezantuar mundësitë e tyre për zhvillim të mëtutjeshëm digjital./shn/

@tn.lajmelokale
@tetovanews