Ballina Aktualitet Lajme PROTESTË NË MBËSHTETJE TË ALMIRIT, GJATË VIZITËS SË MOGHERINIT DHE HAHNIT

PROTESTË NË MBËSHTETJE TË ALMIRIT, GJATË VIZITËS SË MOGHERINIT DHE HAHNIT

Organizatorët e protestave kundër procesit gjyqësor në rastin e Almirit kanë njoftuar se do të organizojnë edhe një protestë për këtë çështje. “Të enjten, më 19 prill, do të tubohemi para Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, ta përshëndesim z. Mogherini dhe z. Hahn, dhe t’i përkujtojmë se drejtësia në Maqedoni ka vdekur.

Për kohën e tubimit do të ketë informata plotësuese”, theksohet në njoftimin e publikuar në profilin “Drejtësi për Almirin”. /SHENJA/

@tn.lajmelokale
@tetovanews