Ballina Aktualitet Lajme Rasti “Almiri”, Boban Iliq dënohet me 6 vjet burg

Rasti “Almiri”, Boban Iliq dënohet me 6 vjet burg

Gjykata e Kumanovë sapo shpalli aktgjykimin përmes të cilit të akuzuarit Boban Iliq i shqiptoi dënim me 6 vjet heqje lirie. Ndërkohë babai i Almirit, Sedat Aliu u dënua me 6 muaj burg, Abdulla Aliu, 9 muaj burg dhe Sami Demiri 9 muaj heqje lirie./am/