Ballina Aktualitet Lajme Rrethohet Lagjja e Trimave në Kumanovë nga policia, ja pse

Rrethohet Lagjja e Trimave në Kumanovë nga policia, ja pse

Forca të shumta policore janë duke e ruajtur objektin e policisë në hyrje të Lagjes së Trimave të Kumanovës, njofton reporteri i Almakos nga Kumanova.

Dhe kjo po ndodh për dy arsye, njëra është nga incidenti i armatosur në afërsi të selisë së BDI-së në Reçicë të Tetovës, ndërsa tjetri shkaku i vendimit të Almirit që u mor sot nga gjykata.

Qytetarët janë shumë të frikësuar nga prezenca e shtuar e policisë në këtë qytetet.

@tn.lajmelokale
@tetovanews