Ballina Aktualitet Lajme Shkup, nëna me vajzën kanë ngelë në rrugë, kërkohet ndihmë urgjente

Shkup, nëna me vajzën kanë ngelë në rrugë, kërkohet ndihmë urgjente

Një nënë me vajzën e saj 3 vjeçare ka mbetur në rrugë. Tani tre ditë ato ndodhen te parku i Çairit. Kush ka mundësi ti ndihmojë le te lajmërohet në numrin e telefonit: 072 531 796.

Ose le të drejtohet te parku i Çairit nëse eventualisht telefonin e ka mbyllë sepse mund ta ketë pa mbushje. Ka nevojë për ushqim dhe strehim urgjent./Koha/

@tn.lajmelokale
@tetovanews