Ballina Aktualitet Lajme SPASOVSKI: S’KA KUSH I NDAL EMINGRANTËT

SPASOVSKI: S’KA KUSH I NDAL EMINGRANTËT

Emigrantët ende vazhdojnë të jenë të pranishëm në Maqedoni dhe kalojnë përmes vendit tonë drejt Evropës. Ministri i brendshëm Oliver Spasovski tha se për fat të keq pas mbylljes zyrtare të rutës, u paraqiten numër i madh kontrabanduesish të emigrantëve.

Spasovski tha se nëse merret parasysh se në këtë periudhë kemi më shumë se 200 kërkesa për azil, mundemi të konkludojmë se Maqedonia ishte dhe mbetet vendi për transit për emigrantët./tv21/

@tn.lajmelokale
@tetovanews