Ballina Aktualitet Lajme Turistë nga Malajzia e largët vizitojnë Xhaminë e Larme dhe Tetovën (VIDEO)

Turistë nga Malajzia e largët vizitojnë Xhaminë e Larme dhe Tetovën (VIDEO)

Turistë nga Malajzia vizitojnë Xhaminë e Larme dhe Tetovën:

@tn.lajmelokale
@tetovanews