Ballina Aktualitet Lajme Xhezair Shaqiri: Nuk ka parti në Evropë që i janë vrarë më...

Xhezair Shaqiri: Nuk ka parti në Evropë që i janë vrarë më shumë aktivistë se BDI-së!

Bash hic ska lidhje BDI me incidente-“Rrej abuqe rrej…”.
2002 ne Reçicë ne selinë e BDI-së nisi luftë tanë ditën, ku u vra Avni Beqiri.
2002- 2003 u sulmua selia BDI-së ne Çair.

Vetem kthene memorjen mbrapa dhe numëroni sa incidente apo vrasje jan bërë prej aktivisteve të BDI-së mes veti, apo sa vrasje ndodhin afër selive të BDI-së- Me dhjetëra.
Nuk gjendet parti politike në Ballkan e EU që i jan vrarë aktivistë më shumë se BDI-së.

Dikush nga BDI-ja po prodhon apo nxit vrasje.
Ju kisha lut që të shënoni emrat e personave të cilët kanë bërë selfie me Ali A dhe sot janë të vrarë apo të burgosur.

Kujdes me selfie se ju kushtojn shtrenjtë.
Sa po më kujtohet mua janë të shumta viktimat.

@tn.lajmelokale
@tetovanews