Ballina Bota Gjermanisë do t’i duhen 5 milionë punëtorë të rinj

Gjermanisë do t’i duhen 5 milionë punëtorë të rinj

Deri në vitin 2030, Gjermania do të ketë nevojë për 5 milionë punëtorë të rinj nga vendet tjera. Kjo do t’i kushtojë ekonomisë së saj 525 miliardë euro.

Ndër më të kërkuarit do të jenë punëtorët e kualifikuar, profesionistët mjekësorë dhe teknikë, si dhe hulumtuesit shkencorë.

Ky konstatim del nga studimi i kompanisë këshillëdhënëse Korn/Ferry, njofton Klan Kosova.

Artikulli paraprakDALLIMI KRYESOR ËSHTË PËRDORIMI I EMRIT TË RI NDËRMJET GREQISË DHE ATHINËS
Artikulli tjetërMedvedev pritet të zgjidhet edhe për një mandat në postin e kryeministrit