Ballina Aktualitet Lajme ZJARRET NË GREQI, MAQEDONIA OFRON NDIHMË

ZJARRET NË GREQI, MAQEDONIA OFRON NDIHMË

Adnan Xhaferovski drejtori për mbrojtje dhe shpëtim, deklaroi se Maqedonia është e gatshme të ndihmojë në menaxhimin e zjarreve që po ndodhin në Greqi.

“Nga mbrëmë jemi në kontakt të vazhdueshëm me qendrat në Greqi. Nga mëngjesi jemi në seancë koordinatave, organizohemi për zjarret dhe ofruam ndihmë. Presim sinjal. Nga mëngjesi janë të gatshëm dy aeroplanë për shuarjen e zjarrit. Ekipet janë të gatshme. Pritet në secilin moment të fillojnë”, deklaroi Xhaferovski.

@tn.lajmelokale
@tetovanews