Ballina Bota E PAZAKONTË/ ADOLESHENTJA PRANOHET NË 115 UNIVERSITETE, I OFROHEN 3,7 MLN $...

E PAZAKONTË/ ADOLESHENTJA PRANOHET NË 115 UNIVERSITETE, I OFROHEN 3,7 MLN $ NË BURSA

Një adoleshente në Nju Orlins është pranuar në 115 universitete në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Antoinette Love ka marrë përgjigje pozitive nga çdo universitet ku ka aplikuar për të vazhduar studimet dhe ka marrë në total 3,7 milionë dollarë oferta për bursë.

Adoleshentja ka ndërmend të vizitojë brenda pak javësh të gjithë universitetet dhe të marrë një vendim përfundimtar deri në maj.

Antoinette Love është përshkruar edhe si një piktore e talentuar për shkak të talentit që ka.