Ballina Kronika 32-vjeçari nga Çellopeku shkakton rrëmujë në Spitalin e Tetovës

32-vjeçari nga Çellopeku shkakton rrëmujë në Spitalin e Tetovës

Pjestarët e policisë nga SPB Tetovë, mbrëmë (6 nëntor), rreth orës 03.00, e kanë arre*stuar 32-vjeçarin A.B. nga fshati Çellopek i Tetovës, i cili në Spitalin Klinik të Tetovës, në gjendje të alko*olizuar, ka prishur rendin dhe qetësinë publike, me bërtitje,
përl*eshje ver*bale dhe sjellje të pahijshme.

Rasti është duke u zbardhur dhe kundër personit A.B. do të pasoj edhe parashtresë adekuate.