Ballina Kronika I bleu në Tetovë, kapet në kufi me 7 kilogramë preparate për...

I bleu në Tetovë, kapet në kufi me 7 kilogramë preparate për potencë

Zyrtarët doganorë në bashkëpunim me policinë, parandaluan një përpjekje për të kontrabanduar rreth shtatë kilogramë preparate stimulimi për se*ks, me vlerë prej 7,000 euro, në vendkalimin e Preshevës, njofton dogana, transmeton presheva.com.

Shkelja është zbuluar gjatë kontrollit të hyrjes së autobusit me targa të Maqedonisë së Veriut, i cili po udhëtonte prej Strugës për Kopar.

Në doganë, të dy shoferët dhe të gjithë 34 pasagjerët thanë se nuk kishin asgjë për të raportuar përveç bagazheve personale, por një bagazh u gjet në ndarjet e bagazheve të autobusit, i cili më pas iu raportua pronarit një shtetas 37-vjeçar maqedonas.

Në paketa u gjetën 166 kavanoza me 40 gramë preparate stimuluese me origjinë turke.
Pasagjeri, i cili u paraqit si pronar i mallrave të zbuluar, tha që ai e bleu atë në Tetovë me qëllim ta rishitjes në Itali.

Gjykata për kundërvajtje në Preshevë ka nxjerrë aktvendim urgjent që gjobit ndaj shtetasit maqedonas 856,000 dinarë, që është e barabartë me vlerën e mallrave të kontrabanduar.