Ballina Kronika Vihen pas hekurave dy persona nga fshati Poroj

Vihen pas hekurave dy persona nga fshati Poroj

Pjestarët e policisë nga Sektori për Punë të Brendshme-Tetovë, mbrëmë (7 nëntor), rreth orës 21 e 35 minuta, në një objekt hotelerik në rrugën ,,Strasho Pinxhur,, në Tetovë, në të cilin është
realizuar aksion kontrollues, kanë arre*stuar 24- vjeçarin A.S. dhe 30-vjeçarin A.D. të dy nga fshati Poroj i Tetovës. Gjatë kontrollit të kryer ndaj tyre tek personi A.S. policia ka gjetur thi*kë, kurse personi A.D. nuk ka poseduar asnjë dokumenti identifikimi.

Pas dokumentimit të plotë të rastit, kundër tyre do të përgatiten parashtresa adekuate.